Mittwoch, 10. Januar 2018

Brug met Trappen

Besser noch als auf dem Treppchen zu stehen, ist es sich von einer Belgischen Brug met Trappen hinunter in den Modder zu stürzen.Foto: Berno Decherf

 Und wenn das dann auch noch in einer Zeitung wie "Het Nieuwsblad"  veröffentlicht wird, dann wähnt man sich schon fast im Radsporthimmel.


Eerste Hexia Cyclocross Gullegem een groot succes.

Foto: Eric Vanthournout
De Eerst Hexia Cyclocross Gullegem mocht ruim 3.500 wielerliefhebbers verwelkomen. De eerste Gullegemse Cyclocross was er één op B-niveau. Zelfs zonder de publiekstrekkers bij de heren was de eerste Gullegemse Cyclocross een nieuwe wielerhoogdag in onze wielergemeente naast Gent-Wevelgem en Gullegem Koerse. De overvloedige regenval zorgde voor een beperkte aanpassing van het parcours maar de modder veroorzaakte evenwel extra spektakelwaarde en een superzware koers. 
De wedstrijd bij de dames elite was de centrale wedstrijd. Er werd een strijd uitgevochten tussen de Belgische toppers: Ellen Van Loy, Jolien Verschueren en Joyce Vanderbeken. De West-Vlaamse kampioene Jolien Verschueren, won de eerste Hexia Cyclocross Gullegem voor Ellen Van Loy. Bij de elite zonder contract won Nick Van De Kerckhove.
Mooi parcours en veel volk.

Ruim 3500 bezoekers op eerste Gullegemse cyclocross


Foto: Eric Vanthournout
Het werd een succes op de ganse lijn. De eerste Hexia Cyclocross die op zaterdag 6 januari plaats vond mocht heel wat bezoekers ontvangen. Een prachtig parcours leende zich tot spannende wedstrijden. Foto: Eric Vanthournout
Sicher waren wir im Radsporthimmel, wo die Brücken von Brauereien gesponsert werden,


Foto: Eric Vanthournout
wo die Prominenz Gummistiefel und der Nachwuchs selbstverständlich Regenbogen- Farben trägt,

Foto: Eric Vanthournout

 wo 3500 Zuschauer an der Strecke stehen,
Foto: Eric Vanthournout
Foto: Eric Vanthournout

und das Depot einem Arbeitsplatz gleicht.

Foto: Eric Vanthournout
Foto: Eric Vanthournout

Wo man sich nach dem Rennen mit dem Preisgeld (5€ für Platz 13) satt essen kann....

Foto: Eric Vanthournout

Tot ziens....
Foto: Eric Vanthournout

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen